Connect with us

Aris Leeuwarden

Aris Leeuwarden haalt 2 bekenden terug

Twee bekende gezichten keren terug in het Kalverdijkje. Torben Tönjann (2.03, 25 jaar) kwam in het seizoen 2016-2017 ook uit voor Aris. En ook Björn de Vries (2.04, 19 jaar) keert terug. Zijn seizoen was het afgelopen seizoen van korte duur, hij vertrok voortijdig.

Tönjann (forward) speelde de afgelopen twee seizoenen in het buitenland. Hij werd in het seizoen 2017-2018 kampioen met de Panthers Villingen-Schwenningen in de Duitse Regionalliga. Ook afgelopen seizoen was een kampioensjaar voor Torben, dit deed hij op Sicilië, bij Cestistica Torrenovese in de Italiaanse Serie C. ‘’Met name het afgelopen seizoen in Italië heeft Torben een sterke ontwikkeling doorgemaakt, hij zal een belangrijke speler zijn in de Nederlandse kern waarnaar we streven’’, aldus Merlijn van der Meulen (bestuurslid Technische Zaken).

Ook Björn de Vries (forward) keert terug, hij genoot zijn jeugdopleiding bij RTC Noord en speelde daarna in de jeugdopleiding van het Litouwse Kaunas. Na zijn periode bij Aris speelde hij voor Murcia in Spanje. Merlijn van der Meulen: ‘’Björn wil graag in Leeuwarden laten zien wat hij kan, hij is een groot talent én is enorm gebrand om dit seizoen tot een succes te maken’’.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Aris Leeuwarden

%d bloggers liken dit: