Connect with us

Basketball Academie Limburg

BAL voegt Vrede toe aan selectie

De selectie van Basketbal Academie Limburg krijgt steeds meer vorm, nu ook het volgende talent definitief wordt toegevoegd aan de selectie van het eerste herenteam. De sinds één jaar in Weert spelende Nathillio Vrede stroomt door naar de selectie van coach Radenko Varagic.

Vrede maakte in 2018 de overstap van Harlemlakers Amsterdam naar Basketbal Academie Limburg. Met deze overstap wilde hij zichzelf zo goed mogelijk ontwikkelen en kans maken op minuten speeltijd in de Dutch Basketball League. Vrede kwam afgelopen seizoen al in 17 wedstrijden in actie. Opvallend was het aantal rebounds die hij uit de lucht wist te plukken in de minuten speeltijd die hij kreeg. Door nu definitief toegevoegd te worden aan de selectie laat Vrede zien progressie gemaakt te hebben en dat zijn plafond nog niet bereikt is. BAL laat wederom zien talent op te kunnen sporen en ook een kans te willen geven in de Dutch Basketball League.

De selectie van coach Radenko Varagic bestaat nu uit 8 spelers. Na het eerder toevoegen aan de selectie van Robin van Heukelom en de getekende contracten van Elay Wirjo, Ivan Simic, Roel van Overbeek, Wietze Nossek, Kroatisch talent Marijan Obad en Amerikaan Trey Burch-Manning.

Voor een overzicht van alle transfers in de Dutch Basketball League klik hier.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Basketball Academie Limburg

%d bloggers liken dit: