Connect with us

Nieuws

Basketball Champions League kwalificatie vindt plaats als Final Four

In verband met de coronaviruspandemie in de wereld heeft FIBA ​​besloten om de indeling van de Champions League-kwalificatie te wijzigen , aldus de officiële website van BC Dnipro, de tegenstander van Donar Groningen in de eerste kwalificatieronde. Samen zullen de twee rondes, waarin de teams elk twee thuis- en uitwedstrijden spelen, vier mini-toernooien zijn volgens het principe van de Final Four (halve finales en finale van één wedstrijd).

De tegenstanders zullen niet veranderen. In de halve finale treft het Groningse Donar het Oekraïnse BC Dnipro en als die wedstrijd gewonnen gaat worden, speelt het voor een ticket voor de reguliere competitie tegen de winnaar van het duel tussen Iraklis (Griekenland) – Keravnos (Cyprus) .

De datum en locatie van de kwalificatietoernooien worden bepaald op 21 augustus. BC Dnipro heeft al laten weten dat het toernooi waar Donar aan zal deelnemen niet gaat plaatsvinden in Oekraïne. Donar zal dus spelen in Groningen, op Cyprus, in Griekenland of op neutraal terrein.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Nieuws