Connect with us

Nieuws

Bestuursuitbreiding bij Feyenoord Basketball

Chiel den Dunnen (39) zal per direct aantreden als voorzitter van Feyenoord Basketball.
Hij doet dit vooralsnog op interim-basis waarbij de afspraak gemaakt is voor de duur van één jaar; daarna volgt een evaluatie voor een eventuele verlenging. Den Dunnen volgt Cees-Willem Koorneef op die de functie niet langer met zijn werk kan combineren.

Den Dunnen is al langer bij de club betrokken. Met zijn bedrijf Consolit, dé adviseur voor bedrijfsautomatisering, sponsort hij de organisatie nu ruim drie jaar. Den Dunnen daarover: “Ik ben de afgelopen jaren steeds enthousiaster geworden voor het basketbal en de organisatie in Rotterdam. Ik wil voor een overzienbare periode daaraan mijn steentje bijdragen. Vanzelfsprekend zal ik mijn rollen als bestuurder en sponsor nadrukkelijk scheiden.”

Naast Den Dunnen treedt ook Hans van der Wel toe tot het bestuur. Hij gaat de portefeuille financiën beheren. Van der Wel (63) was supermarktmanager bij Albert Heijn en deed bestuurservaring op bij tennisvereniging Ommoord.

Met het zittende bestuurslid Gertjan van der Linden, die afgelopen weekend als coach van het Nederlands Vrouwen Rolstoelteam in Rotterdam Europees kampioen werd, is het kernbestuur van de Stichting Rotterdam Ondersteuning Basketbal weer compleet.

Het volledige bestuur van de stichting achter het eredivisieteam kent nog drie leden: Marieke van Rijs (Organisatie Vrijwilligers), Paul Silvester (Basketball Academy Rotterdam) en Jan Verweij (Veiligheid).

De dagelijkse leiding van de club blijft in handen van de tweehoofdige directie: Armand Salomon (technische en commerciële zaken) en Paul de Vos (algemene zaken).

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Nieuws

%d bloggers liken dit: