Connect with us

Nieuws

Brandyn Curry ernstig geblesseerd, Cluj heeft zijn vervanger al binnen

Voor de zomer werd bekend dat Brandyn Curry een contract had getekend bij het Roemeense U-BT Cluj Napoca. In de tweede oefenwedstrijd met de nummer twee van de Roemeense competitie raakte de Amerikaan echter zwaar geblesseerd.

De club heeft bekend gemaakt dat Curry een breuk heeft in zijn linker onderbeen en zal drie maanden aan de kant moeten staan.

Afgelopen maandagavond in het eerste kwart van de wedstrijd tussen U-BT Cluj Napoca en Mega Bemax Belgrado. De Amerikaanse guard landde na slechts acht minuten op de grond, blesseerde zijn linkervoet en werd direct overgebracht naar het ziekenhuis.

De Fysiotherapeut van de club liet het volgende weten:

“Na de onderzoeken die we deden: röntgen, CT, MRI, vonden orthopedische artsen uit Belgrado een fractuur in het proximale gebied van het scheenbeen, een fractuur van de laterale condylus. In de komende dagen, afhankelijk van de beslissing van de club, die zal worden geraadpleegd met de orthopedisten in Roemenië en met Brandyn Curry, zullen we kunnen voorspellen hoe lang het duurt voordat de atleet is hersteld.”

Vandaag maakte de club bekend een nieuwe point-guard te hebben gecontracteerd, namelijk Kerron Johnson. Johnson speelde voorheen bij het Israëlische Hapoel Beer Sheeva het Italiaanse Pistoia en in Griekenland

2 Comments

2 Comments

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    More in Nieuws

    %d bloggers liken dit: