Connect with us

NBA

Carmelo Anthony naar Chicago Bulls

Carmelo Anthony is eindelijk weggeruild door de Houston Rockets. Anthony, die al sinds begin November 2018 niet meer in actie kwam voor de Rockets, werd als oorzaak gezien van de slechte resultaten aan het begin van het seizoen en hoefde daarom niet meer te spelen van Coach Mike D’Antoni.

Houston zal Anthony en een onbekend geldbedrag naar Chicago sturen. Het is onbekend wat Chicago terug stuurt naar Houston.
Zeer waarschijnlijk zal Anthony geen wedstrijd spelen voor de ploeg uit de Windy City en zal hij direct gewaived worden door de Bulls en free agent zijn.

Omdat het Martin Luther King day is in de Verenigde Staten zal de ruil pas morgen in behandeling genomen worden door de organisatie van de competitie. Eerder deze week werd al bekend dat Kenneth Faried een contract getekend heeft bij de ploeg uit Houston. Om te zorgen dat die vanavond al kan spelen moest er een plek vrijkomen op de spelerslijst. Omdat Anthony dus morgen pas naar Chicago verhuisd is om deze reden het contract van James Nunnally per direct ontbonden.

De beste acties uit de carrière van Carmelo Anthony

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in NBA

%d bloggers liken dit: