Connect with us

NBA

Carmelo Anthony nu al klaar in Houston?

Het zou binnenkort wel eens over kunnen zijn met het huwelijk tussen Carmelo Anthony en de Houston Rockets.
Anthony had afgelopen jaar een bijzonder slecht seizoen in Oklahoma City waar hij met de Thunder in de eerste ronde van de playoffs werd uitgeschakeld door de Utah Jazz.

De Thunder zagen Carmelo Anthony als oorzaak van deze onverwacht vroege uitschakeling en hadden, mede door zijn contract wat na belastingen dit seizoen $100 miljoen moest gaan kosten, geen enkele intentie om “Melo” te houden. Hierom werd hij getrade naar Atalanta en daar werd hij uitgekocht en was hij vrij om te tekenen bij een nieuw team.

Dit contract tekende hij bij de Houston Rockets, die het seizoen daarvoor 65 wedstrijden hadden gewonnen en één overwinning verwijderd waren van het verslaan van de Golden State Warriors en het bereiken van de NBA Finals.

Dit seizoen draait het voor geen meter in Houston en na 11 wedstrijden (4 winst / 7 verlies) bezet het team de 12e plaats in de Western Conference.

De oorzaak van deze stroeve start is, net als vorig jaar in Oklahoma City, toe te wijzen aan Carmelo Anthony, zo oordeelt de clubleiding. Daarom zal de ‘General Manager’ van de Rockets zo een persconferentie geven waarin hij waarschijnlijk zal gaan aankondigen dat Carmelo Anthony niet langer deel van het team zal uitmaken.

Carmelo Anthony tekende afgelopen zomer een 1-jarig contract voor het minimum salaris van 2,3 miljoen.

Click to comment

Geef een reactie

More in NBA

%d bloggers liken dit: