Connect with us

Euromillions Basketball League

Chase Fieler naar Griekse topploeg

Sportando weet te melden dat oud Donar speler Chase Fieler volgend jaar uit zal komen voor het Griekse Promitheas Patras B.C, de nummer vier van de Griekse competitie. De Amerikaanse Fieler speelde tussen 2015 en 2017 voor de Groningers, waarna hij richting België vertrok en twee jaar voor Oostende tekende.

In de Griekse Playoffs wist Promitheas door te stoten naar de finale, waar het in de best of vijf serie op dit moment met 1-0 achter staat. Ook wisten ze dit seizoen door te dringen tot de laatste 16 van de Basketball Champions League. In de groepsfase van deze competitie speelde Fieler met zijn huidige ploeg Filou Oostende overigens al Promitheas. Voor beide teams wonnen toen hun uitwedstrijd.

Eerder wist Sportando al te melden dat Promitheas Patras B.C. in gesprek is met de organisatie van de EuroLeague en EuroCup om volgend seizoen op het tweede Europese niveau, de EuroCup, mee te doen.

Bron: FIBA.Basketball

De 27-jarige Amerikaan speelt dit seizoen gemiddeld 24,3 minuten en scoort daarin gemiddeld 9,6 punten (3punters tegen 40%), pakt 3,8 rebounds en geeft 2,4 assists.

De timing van dit nieuws is opmerkelijk te noemen, aangezien Fieler aanstaande donderdag kampioen kan worden met zijn ploeg Oostende, als het dan thuis Telenet Giants Antwerpen weet te verslaan.

4 Comments

4 Comments

  1. Pingback: Filou Oostende haalt talent terug van Okapi Aalstar | Basketbalnieuws

  2. Pingback: Paris Lee naar AEK Athene | Basketbalnieuws

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Euromillions Basketball League

%d bloggers liken dit: