Connect with us

Den Helder Suns

Den Helder legt Michael Miller vast

Den Helder SUNS heeft Michael Miller vastgelegd voor komend seizoen. De van North Texas State afkomstige perimeter speler is veelzijdig en op 3 posities inzetbaar. Hij meet 191 cm, speelt “groot” en staat fysiek zijn mannetje.

“Wij waren op zoek naar een leiderstype die gewend is om voorop te gaan in de strijd en tevens op meerdere posities uit de voeten kan. In Michael denken wij die speler gevonden te hebben. Hij heeft de laatste 2 seizoenen een belangrijke rol vertolkt bij de opmars van North Texas State (21-12 record 2018-2019) op en buiten het veld. In het kader van SUNS Assist zal hij ook een een meerwaarde voor ons betekenen”. SUNS hoofdcoach Peter van Noord vervolgt: “Michael heeft drang naar de basket, beschikt over een goede drive, speelt met een “high motor” en heeft een goed schot van buiten ontwikkeld. Verdedigend past hij eveneens in het plaatje dat wij voor ogen hebben”.

Michael Miller is de tweede speler in de Helderse clubhistorie die afkomstig is van North Texas State. Tony Worrell, die in de glorietijd van het Helderse basketball furore maakte bij Commodore Den Helder, ging hem voor. Miller was afgelopen seizoen goed voor gemiddeld 10,4 punten (48,7% FG – 36,8% 3-pts) en 5,7 rebounds voor the “Mean Green”.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Den Helder Suns

%d bloggers liken dit: