Connect with us

Landstede Basketbal

Devon van Oostrum naar Landstede Hammers

Foto: FIBA.Basketball

Landstede Hammers heeft een verandering gemaakt in de selectie. Devon van Oostrum zal per direct aan de selectie worden toegevoegd en de plaats innemen van Jordan Johnson. In Zwolle zal Van Oostrum samen gaan spelen met zijn broer, Nigel van Oostrum.

De 26-jarige point-guard speelde tot eind oktober voor het Litouwse BC Prienai, maar mocht daar uiteindelijk toch niet blijven.

De Nederlands / Britse point-guard liep in februari 2017 een ernstige knieblessure op, maar tekende medio 2018 een contract bij Heroes Den Bosch. Eind november 2018 raakte Van Oostrum echter opnieuw geblesseerd aan zijn knie. Deze knieblessure hield hem de rest van het jaar aan de kant.

Afgelopen zomer was Van Oostrum weer fit en toe aan een nieuwe uitdaging. Deze vond hij dus in Litouwen, bij BC Prienai. De Litouwse club speelt in het dorp Prienai, een dorp met 9000 inwoners. Het afgelopen seizoen eindigde het als 7e in de Litouwse competitie. Dit seizoen staat het na 6 wedstrijden op een 3e plaats met 4 gewonnen wedstrijden.

In Prienai speelde Van Oostrum uiteindelijk vier wedstrijden, waarin hij gemiddeldes had van 10 minuten, 5 punten (43% driepunters), 1.25 rebounds en 3 assists.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Jordan Johnson vertrekt bij Landstede Hammers | Basketbalnieuws

Geef een reactie

More in Landstede Basketbal

%d bloggers liken dit: