Connect with us

Dutch Basketball League

Devon van Oostrum uitgeschakeld voor Do or Die wedstrijd

Foto: FIBA.Basketball

Opnieuw een tegenvaller voor New Heroes Den Bosch in aanloop naar de alles beslissende FIBA Europe Cup wedstrijd tegen Avtodor Saratov. Point-guard Devon van Oostrum heeft in de competitiewedstrijd tegen Feyenoord Basketbal een knieblessure opgelopen. Een MRI scan zal uitsluitsel moeten geven over de ernst van de blessure, maar de club meldt dat de Van Oostrum sowieso de wedstrijden tegen Avtodor Saratov (FIBA Europe Cup) en Donar Groningen (competitie, a.s. zaterdag) zal moeten missen.

In Februari 2017 raakte Van Oostrum ook geblesseerd aan zijn knie. In een bekerwedstrijd voor zijn toenmalige club MZT Skopje scheurde zijn kruisband af en hij speelde, tot hij dit seizoen bij New Heroes, geen enkele wedstrijd .

Zoals bekend zal New Heroes Den Bosch niet alleen Van Oostrum missen in Rusland. Ook Steven Cook (hersenschudding), Jonathon Williams (kuit) en Stefan Wessels (spier) komen terug van blessures.
Wessels zal volgende week woensdag voor een laatste check zich moeten melden in het ziekenhuis en hoopt daarna weer snel te kunnen spelen.

Click to comment

Geef een reactie

More in Dutch Basketball League

%d bloggers liken dit: