Connect with us

Uncategorized

Donar contracteert nieuwe shooting guard

Donar heeft een nieuwe shooting guard gecontracteerd. Davonte Lacy zal de gelederen van coach Ivan Rudez komen versterken.

Naast de spelers Thomas Koenis, Shane Hammink en Leon Williams heeft Donar een nieuwe speler toegevoegd aan de selectie onder leiding van coach Ivan Rudež en assistent coach Jan Stalman.

De 27 jarige Amerikaan Davonte Lacy is een guard van 193 cm lang en 93 kilo.Hij genoot zijn opleiding bij Washington State University. Daarna ging hij in Europa aan de slag in Oostenrijk en daarna in Duitsland. In het seizoen 2018-2019 speelde hij in Karlsruhe met coach Ivan Rudež, In het seizoen 2019-2020 begon hij in Turkije maar vertrok al snel weer naar Duitsland in de Pro A bij Heidelberg. Davonte is een schutter maar heeft ook de skills om met snelle acties naar de basket te gaan.

Coach Ivan Rudež is tevreden met deze aanwinst: “Davonte heeft een hoog basketbal IQ, is zeer strijdbaar en heeft veel ambities. Hij geeft alles om het team te verbeteren en altijd te gaan voor de winst”.

De selectie bestaat nu uit vier spelers. In de komende periode zal deze verder worden uitgebreid.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Uncategorized

%d bloggers liken dit: