Connect with us

Nieuws

Donar trekt Justin Watts aan

Donar heeft zich vandaag verzekerd van de diensten van de 30-jarige Amerikaanse shooting guard/small forward Justin Watts.

Justin is geen onbekende in Nederland, aangezien hij in het seizoen 2016-2017 speelde voor New Heroes en daar een goede indruk maakte.

Hij startte zijn carrière met een NCAA kampioenschap met North Carolina (met o.a. Danny Green) in 2009. In 2013 startte zijn professionele basketbalcarrière, die hem onder meer bracht in Australie, Mexico, Japan, Polen en Nederland. In 2018 verbleef hij korte tijd bij het Litouwse Pieno žvaigždės, waar hij samen speelde met Lance Jeter.

Justin Watts is een 1.96m lange speler, die zowel een goed schot in huis heeft als ook het atletisch vermogen om drives te maken en een belangrijke rol in de defensie te spelen. Afgelopen seizoen speelde hij voor MKS Dabrowa Gornica in Polen. Daar kwam hij tot 14,7 punten, 3,3 rebounds en 1,7 assists per wedstrijd.

Coach Ivan Rudež over Justin: ‘Hij heeft al in veel verschillende landen en competities gespeeld en heeft dus een flinke dosis ervaring. Bovendien snapt hij heel goed het concept Teamspel in Europees verband. Zijn fysieke gestel in combinatie met zijn basketbalintelligentie zijn een grote toegevoegde waarde voor Donar’

Justin is de 11e speler in de selectie van Donar voor het komende seizoen. Donar hoopt op korte termijn de 12e en laatste selectiespeler te kunnen presenteren.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Nieuws