Connect with us

Donar

Donar uitgeschakeld in FIBA Europe Cup

Donar Groningen is na een 88 – 80 nederlaag in Oostende uitgeschakeld voor het vervolg van de FIBA Europe Cup. De wedstrijd in Groningen eindigde onbeslist in 66 – 66 maar in de Belgische kuststad bleek Filou Oostende met oud Donar-speler Chase Fieler de betere.

Na de eerste helft van de tweede leg keek Donar tegen een 43 – 41 achterstand aan maar de Groningers gaven zich niet verloren. Ondanks dat Pasalic met zijn 5e persoonijke fout naar de kant moest en Koenis met 4 fouten het hele laatste kwart voorzichtig moest zijn, kwam Donar nog kort op voorsprong.

Halverwege het 4e kwart kwam Donar kort niet meer tot scoren, terwijl de Belgen een gaatje van 6 punten sloegen en deze konden vasthouden tot het einde. Topscorer van de wedstrijd was Lance Jeter van Donar, met 17 punten in 35 minuten. Voor de regerend Belgisch kampioen scoorden Lasisi, Williams en Kesteloot alledrie 15 punten.

In de kwartfinale van de FIBA Europe Cup treft Filou Oostende de winnaar van het treffen tussen Z Mobile Prishtina en Pallacanestro Varese.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Donar

%d bloggers liken dit: