Connect with us

Basketball Champions League

Donar vs. Sigal Prishtina LIVE op Podium.TV

Bron: FIBA.Basketball / Championsleague.basketball

Afgelopen woensdag verloor Donar met 84-64 uit in Kosovo van Sigal Prishtina. De volgende wedstrijd van dit tweeluik zal aanstaande zaterdag plaatsvinden in Martiniplaza in Groningen. Donar zal deze wedstrijd met meer dan 20 punten verschil moeten winnen om door te gaan naar de tweede kwalificatie ronde, waarin Donar het op mag nemen tegen Fribourg Olimpic (Zwitserland) of Avtodor Saratov (Rusland).

Mocht Donar deze wedstrijd niet met meer dan twintig punten verschil winnen dan rest voor het europese avontuur alleen nog de FIBA Europe Cup, het toernooi waar Donar vorig jaar uiterst succesvol in was. Donar zou dan belanden in poule E, samen met Steaua Boekarest, de winnaar van Kongsberg Miners (Noorwegen), Cherkaski Mavpy (Oekraïne) en Keravnos (Cyprus) en, mochten die ook uitgeschakeld worden in de Champions League, oude bekende Bakken Bears (Denemarken). Mocht Bakken Bears de Champions League wel halen zal er een verliezer van kwalificatieronde twee van de FIBA Europe Cup bij komen.
De eerste poulewedstrijd van Donar is (onder voorbehoud) op woensdag 17 oktober. Als het eerst een thuiswedstrijd is, dan zal Donar moeten uitwijken naar Leek.

Aanvang van de wedstrijd is om 20:00, een half uur later dan het gebruikelijke tijdstip van 19:30. Podium.TV en RTV Noord zullen live verslag doen van de wedstrijd. Podium.TV is te ontvangen via Ziggo (kanaal 35), Kabelnoord & SKV (kanaal 19) en Caiway (kanaal 39). En via de onderstaande stream of via www.podium.tv/nl/live.
RTV Noord is alleen te zien via deze livestream.

Ook is er een livestream van de Champions League, waarschijnlijk met het beeld van RTV Noord.

Natuurlijk zijn er ook statistieken beschikbaar, die zijn hier te zien.

Hieronder is de Livestream van Podium.TV te zien met commentaar van Hink-jan Apotheker.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Basketball Champions League

%d bloggers liken dit: