Connect with us

Dutch Basketball League

Dutch Windmills opnieuw geweerd uit sporthal

Nadat Dutch Windmills Dordrecht begin december al kortstondig geweerd werd uit wedstrijd en traininghal Sportboulevard Dordrecht, heeft nu ook topsportcentrum Rotterdam de toegang ontzegd tot de trainingsfaciliteiten.

Begin December berrichte RTV Rijnmond dat de ploeg uit Dordrecht vanwege betalingsproblemen niet meer welkom was in de thuishaven. Oprichter en voorzitter van de Windmills Ton Sels gaf toen aan dat dat op een groot misverstand berustte, en dat er maanden vooruitbetaald was.
Nadat er toen een bedrag werd overgemaakt om toch het tekort te dichten kon de club na twee dagen weer toegang krijgen tot de hal.

Echter heeft het Topsportcentrum in Rotterdam nu aangegeven dat de Dordtse club daar ook niet meer welkom is. Omdat de Windmills niet alle trainingen kunnen afwerken in Dordrecht, moet er uitgeweken worden naar andere accomodaties, en tot nu toe was de mogelijkheid er om te trainen in Rotterdam.

Forward Pim de Vries en coach Geert Hammink gaven eerder aan in een interview met het Algemeen Dagblad dat er van problemen geen sprake is:

,,Ik heb al te veel energie in de beantwoording van vragen op basis van geruchten moeten steken. Ik houd me liever bij de feiten.”

Hoofdcoach Geert Hammink tegen het Algemeen Dagblad

,Wij houden ons niet doof voor die geruchten, maar lachen er wel om in de kleedkamer. Na de korte winterbreak is de spelersgroep, inclusief nieuwe speler LaVonte Dority, weer volop aan de slag gegaan en geloven we er allemaal in dat het met Dutch Windmills gaat lukken. Maar ook dat kost tijd.”

Pim de Vries tegen het Algemeen Dagblad

Volgens RTV Rijnmond was de club niet bereikbaar voor commentaar.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Dutch Basketball League

%d bloggers liken dit: