Connect with us

Nieuws

Einde seizoen voor Stephen Domingo (ex Donar)

Wederom heeft Stephen Domingo, oud speler van Donar Groningen, een ernstige blessure opgelopen. Zijn club Lakeland Magic, de G-league club van de Orlando Magic, maakte bekend dat dit seizoen niet meer in actie zal gaan komen.

Domingo speelde tot nu toe 11 wedstrijden voor de club en behaalde gemiddeldes van 26.8 minuten, 8.6 punten en 4.6 rebounds.

Na zijn periode op college kwam Stephen Domingo in de zomer van 2017 voor het eerst naar Europa om professioneel Basketbal te spelen. Hij tekende een contract bij Donar Groningen en speelde in de FIBA Europe Cup en de voorrondes van de Basketball Champions League. In januari 2018 raakte Domingo ernstig geblesseerd aan zijn knie, waarna hij terugkeerde naar de Verenigde Staten om daar te revalideren.

Domingo heeft Nigeraanse roots, waardoor hij eerder deze zomer al in actie kon komen bij de voorselectie van het Nigeriaanse team, dat toen in voorbereiding was op het Wereldkampioenschap.

Inmiddels heeft de club een vervanger voor Domingo gevonden in Clover Sanders. Lakeland Magic behoudt de rechten op Domingo, wat inhoudt dat als een club zich voor hem meldt, dat zij het eerste recht hebben om een gelijkwaardige aanbieding te doen.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Nieuws

%d bloggers liken dit: