Connect with us

Orange Lions

Financieel verslag Nederlands Mannenteam

Stichting Nederlands Mannenteam, de stichting die de activiteiten van het Nederlands Basketbal Team organiseert, heeft het financieel verslag naar buiten gebracht. Dankzij sponsoren, businessclubleden en de Nederlandse Basketbalbond wist de stichting een positief resultaat neer te zetten.
Dit blijkt uit het financieel overzicht dat het bestuur publiceert:

Inmiddels is de stichting Nederland Mannenteam (NMT) begonnen aan het laatste jaar van het vijfjarig mandaat dat het van de NBB gekregen had. In dit jaar organiseert het NMT nog twee thuiswedstrijden. Eerst op 22 februari in Amsterdam tegen Litouwen (uitverkocht) voor de WK-kwalificatie. In het najaar volgt dan de eerste kwalificatiewedstrijd voor het Europese Kampioenschap van 2021. Wie de tegenstander is en waar de wedstrijd plaatsvindt, is nog niet bekend. Er zijn dit jaar twee uitwedstrijden.

De komende maanden gaat het NMT na hoe de organisatie van het Nederlands mannenteam er de komende jaren het beste uit kan zien en waar deze is onder te brengen. Het blijft het streven om te zorgen dat de mannen kunnen deelnemen aan de Olympische Spelen van 2028.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Orange Lions

%d bloggers liken dit: