Connect with us

Heroes Den Bosch

Heroes Den Bosch neemt afscheid van Jessey Voorn

In goed overleg is het contract tussen Heroes Den Bosch en Jessey Voorn ontbonden. De 29-jarige shooting guard past sportief niet langer in de plannen van de technische staf en verkiest zelf speeltijd bij een andere club boven een plek op de bank. Jessey speelde sinds de zomer van 2018 in Den Bosch.

Technisch manager Roel van de Graaf licht de beslissing toe: ‘’Allereerst een woord van dank naar Jessey. Tijdens de laatste periode heeft hij zich als een waardig prof gemanifesteerd ondanks de sportief moeilijke situatie voor hem. De prestaties van anderen, de brede rotatie en de gekozen tactiek zorgden voor weinig perspectief, waardoor het maken van minuten in de afgelopen wedstrijden erg lastig bleek. Het zegt niets over zijn specifieke kwaliteiten en hoe waardevol hij kan zijn voor veel teams. We nemen afscheid van Jessey zodat hij een kans krijgt zich ergens anders te laten zien en we bedanken hem voor zijn bijdrage in De Maaspoort.’’

Voorn maakte in de zomer van 2018 de overstap naar Den Bosch en was in zijn eerste jaar goed voor gemiddeld 24 minuten speeltijd in 48 wedstrijden, waarin hij gemiddeld 7 punten maakte (29% 3pt), 2.3 rebounds pakte en 2.1 assists gaf.
Zijn tweede seizoen verliep tot nu toe erg stroef. Voorn kreeg in 3 wedstrijden slechts 12 minuten gemiddeld en scoorde 1.33 punten gemiddeld. Hij deelde gemiddeld 1 assist uit en pakte 1.7 rebounds.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Heroes Den Bosch