Connect with us

Heroes Den Bosch

Heroes Den Bosch presenteert eerste versterking

Heroes Den Bosch heeft de eerste versterking voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. JaCori Payne zal volgend seizoen het team van coach Jean-Marc Jaumin versterken.

De Amerikaanse guard komt over van de Swiss Basketball League (SBL), waar hij een vaste waarde was in het team van Starwings Basel. Met een gemiddelde van 21.50 punten per game werd hij tweede topscorer van de league. Eerder stond JaCori onder contract bij het Armeense Aragats waar hij kampioen en Player of the Year werd. Voor zijn professionele carrière speelde hij bij Columbus State University. Hier nam hij het onder andere op tegen oud-speler van Den Bosch Keshun Sherrill.

Technisch manager Roel van de Graaf is content met het aantrekken van Payne: “JaCori is een pijlsnelle, atletische speler met scorend vermogen. We zijn als staf altijd op zoek naar spelers die iets extra’s kunnen brengen en naar onze mening is JaCori een speler met het juiste profiel. Bijna een jaar hebben we hem intensief gevolgd en daarom hebben we, ondanks de huidige situatie, niet langer gewacht en adequaat gehandeld.”

Ook JaCori zelf is gelukkig nu zijn overstap naar Den Bosch is afgerond: “De gesprekken met de club gaven mij direct een goed gevoel. De beoogde manier van spelen past bij mij en de ambities die men heeft, spreken mij ontzettend aan. Ik kijk er enorm naar uit onderdeel te zijn van een team dat strijdt voor het kampioenschap en de nationale beker, en dat bovendien zijn naam wil vestigen in Europa.”

1 Comment

1 Comment

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    More in Heroes Den Bosch