Connect with us

Hubo Limburg United

Hubo Limburg United heeft nieuwe coach voor volgend seizoen al binnen

Ondanks de stopzetting van huidig basketseizoen ten gevolge van het coronavirus blijft Hubo Limburg United niet stilzitten en bereiden we ons al volop voor op de toekomst. Graag willen wij u dan ook op de hoogte brengen dat Hubo Limburg United vanaf volgend seizoen Sacha Massot aantrekt als head coach.

Hubo Limburg United en Brian Lynch hebben in onderling overleg beslist om de samenwerking na dit seizoen in alle vriendschap te beëindigen.

Ter vervanging van Brian ging Hubo Limburg United op zoek naar een head coach die vol enthousiasme de komende jaren zou meewerken aan de groei van het mooie project. Deze vond de club in de persoon van Limburger Sacha Massot, waarmee een contract van onbepaalde duur werd afgesloten.

Sacha past perfect in de visie en het DNA van onze club. Hij is een harde en bescheiden werker, dewelke snel en aanvallend team-basketbal predikt. Sacha is zeker geen onbekende in de basketbalwereld. Hij draaide jarenlang mee als speler op topniveau bij onder andere Charleroi en werd een groot aantal keer geselecteerd voor de Belgian Lions. Zijn ervaring op het veld in combinatie met de ervaring als coach bij Liège Basket afgelopen twee seizoenen maakt hem volgens de club de geknipte persoon om het team te leiden.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Hubo Limburg United

%d bloggers liken dit: