Connect with us

Donar

Jobi Wall gekozen tot All-Star in Australië

Bron: FIBA.Basketball

Voormalig Donar Groningen speler Jobi Wall is in de State Basketball League in Australië verkozen tot het All Star Team. De State Basketball League is een semi-professionele, regionale competitie op het tweede niveau, het niveau onder de National Basketball League, van Australië. Wall komt in deze competitie uit voor regerend kampioen Lakeside Lightning, een club die al vier keer kampioen is geworden.

Op dit moment staat Jobi met zijn club op de vierde plek van de 14 teams met 13 winstpartijen uit 18 wedstrijden. Wall speelt gemiddeld 28.8 minuten in 18 wedstrijden. Hierin heeft hij gemiddeld 18.7 punten, 2.3 assists, 4.3 rebounds. Daarnaast staat hij op de derde plek in het klassement van gemaakte driepunters met 77 tegen een percentage van 35 %.

In april werd Wall al eens gekozen tot speler van de week, doordat hij 35 punten maakte en 6 rebounds pakte.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, schoenen

Tijdens de All-Star Game kwam Wall vanaf de bank voor team World, mocht in totaal 7 minuten meedoen. In deze 7 minuten kwam hij tot 1 rebound en 0/1 3punters.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen

In het begin van het afgelopen seizoen speelde Wall 26 wedstrijden voor Donar Groningen, waarin hij gemiddeld 22.3 minuten in actie kwam. Hierin kwam hij gemiddeld tot 8.7 punten, 3.5 rebounds en 1.5 assists.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Donar

%d bloggers liken dit: