Connect with us

Euromillions Basketball League

John Stuart (J.J.) Mann volgende aanwinst Crelan Okapi Aalstar

Foto: John Stuart Mann | Bron: FIBA.Basketball

Crelan Okapi Aalstar maakt in rap tempo de selectie voor volgend seizoen bekend. De nieuwe eigenaren presenteerden deze week al een nieuwe coach en twee nieuwe spelers. John Stuart (J.J.) Mann is de derde nieuwkomer. Eerder maakte de club al bekend dat er een dezer dagen nog een vierde nieuweling gepresenteerd zal worden.

Met de 28-jarige Mann haalt Aalst geen onbekende van de Belgische competitie binnen. De 1.98 meter lange speler kwam in het seizoen 2016-2017 nog uit voor Mons-Hainaut. Daarna ging hij via het Deense Naestved naar Portugal, waar hij het afgelopen seizoen speelde. In 2014-2015, zijn eerste seizoen, speelde hij in Oostenrijk onder de huidige coach van Donar Groningen, Erik Braal.

Mann is iemand die bekend staat om zijn driepuntsschot en moet samen met Dorian Marchant voor het gevaar zorgen op de vleugel. In zijn seizoen in Mons maakte Mann gemiddeld 11 punten per wedstrijd en schoot hij zijn driepunters tegen 35%. In Portugal deed hij dit in 6 wedstrijden tegen gemiddeld 42%.

2 Comments

2 Comments

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    More in Euromillions Basketball League

    %d bloggers liken dit: