Connect with us

Donar

Jordan Callahan (ex-donar) wordt ploeggenoot van Roeland Schaftenaar

Bron: FIBA.Basketball / Championsleague.basketball

Jordan Callahan heeft een nieuwe club. De Amerikaanse point-guard tekende een contract bij de huidige club van international Roeland Schaftenaar. Twee weken geleden vertrok de voormalig speler van Donar Groningen al bij BC Balkan.

Callahan zal uitkomen voor het Griekse Ionikos Nikaias. De huidige nummer vijf van de Griekse competitie stelde vandaag ook direct een nieuwe coach aan: George Kalafatakis.

Callahan speelde met BC Balkan in de Champions League-kwalificatie, de FIBA ​​Europe Cup en de Bulgaarse competitie. Hij had gemiddeldes van 8,7 punten en 5,4 assists in 20 wedstrijden. 

Vorig seizoen speelde Callahan voor Donar Groningen, waar hij de Supercup won, maar net als bij BC Balkan moest Callahan voor het einde van het seizoen vertrekken. Nadat hij uit Groningen weg moest, trok hij naar het Griekse Peristeri. In totaal speelde Callahan in 2018/19 48 wedstrijden, waarin hij in verschillende competities gemiddeld 19.5 minuten op het veld stond. Hierin kwam hij tot 7.8 punten, 2.2 rebounds en 2.6 assists.

In het seizoen 2017-2018 speelde Callahan ook al voor het Bulgaarse BC Balkan. Daarvoor speelde hij al in Polen, Qatar, Duitsland, Rusland, België en dus Nederland.

Click to comment

Geef een reactie

More in Donar

%d bloggers liken dit: