Connect with us

Nieuws

Justin Gordon van Feyenoord naar Duitsland

De powerforward gaat na zijn rookiejaar bij Feyenoord basketball naar het Duitse PSK Lions uit Karlsruhe voor 1 seizoen. PSK Lions komt uit in de Pro Liga A, de tweede divisie in Duitsland.

Technisch manager van PS Karlsruhe Lions, Danijel Ljubic, roemt Gordon om zijn “energieke en attractieve speelwijze” en noemt hem “een belangrijke bouwsteen voor de rest van het team”.

De Amerikaanse Justin Gordon werd geboren in 1993 in Charlotte, North Carolina, en ging daar naar de middelbare school. Toen hij daarna naar de universiteit ging koos hij voor de Wofford Terriers in de NCAA divisie 1. In 2016 volgde zijn eerste professionele contract in Australië. Na een jaar in Melbourne verhuisde de Forward naar Marokko voor één seizoen, voordat hij in 2018/2019 verhuisde naar Rotterdam, waar hij voor Feyenoord basketball in de Dutch Basketball League (DBL) speelde.

Gordon speelde 36 wedstrijden voor de Rotterdammers waarin hij gemiddeld 31.8 minuten op de vloer stond. Hierin kwam hij tot 17.3 punten, 8.6 rebounds, 2.1 assists en 1.7 steals.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Nieuws

%d bloggers liken dit: