Connect with us

Euromillions Basketball League

Kanye West bezoekt wedstrijd Nederlands talent

Dinsdagavond speelde Nathan Kuta met zijn ploeg Limburg United een demonstratiewedstrijd tegen de Amerikaanse Ball Brothers. Dit team speelt onder leiding van TV-persoonlijkheid en vader van LA Lakers guard Lonzo Ball: Lavar Ball. West en Ball zijn bevriend en eerder was al aangekondigd dat Kanye mogelijk de wedstrijd zou bezoeken.

“Ik heb zelden iemand zo de aandacht naar zich zien toezuigen. Alles viel stil, mensen veerden recht met hun gsm in de aanslag. We hebben de match even moeten stilleggen” – Maarten Bostyn, de voorzitter van Limburg United aan Studio Brussel.

“Ik geloofde er wenig van dat hij zou komen, tot hij daar opeens de hal binnen kwam lopen. ‘Ook de scheidsrechters en de spelers hadden alleen oog voor Kanye. Dat was best indrukwekkend om te zien. Die superster deed alles verstommen.” – Maarten Bostyn

Onder de spelers van Limburg United was ook het grote Nederlandse Talent Nathan Kuta (nr. 23), die afgelopen zomer op het Europees Kampioenschap onder-18 (B-divisie) nog een gouden medaille behaalde met de Nederlandse ploeg.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Euromillions Basketball League

%d bloggers liken dit: