Connect with us

Nieuws

Kaza Kajami-Keane naar Duitsland

Zojuist is bekend geworden dat de Canadese pointguard Kaza Kajami- Keane Zwolle inruilt voor het Duitse Syntainics MBC. In januari tekende oud Den Bosch coach Silvano Poropat een contract als coach bij de club maar in juni werd bekend dat hij niet de coach wordt voor het komende seizoen. Kajami-Keane heeft een contract voor komend seizoen getekend.

Kajami Keane behaalde met Landstede Zwolle het eerste landskampioenschap uit de historie van de club en werd de MVP van de play-offs. Hij speelde 48 wedstrijden voor Landstede Zwolle en speelde gemiddeld 30.3 minuten. Hierin kwam hij tot 18.3 punten, 5.4 rebounds, 4.6 assists en 2.6 steals.

Hoofdcoach Wojciech Kaminski kijkt uit naar het spel van Kaza: “Hij brengt ervaring over vanuit de G League en uit Nederland. Hij heeft laten zien een ‘scorer-gen’ te bezitten en is niet bang om contact op te zoeken bij de basket. Ook in de verdediging laat hij zien over snelle handen te beschikken.”

De 25-jarige Canadees heeft zin in komend seizoen: ” De Bundesliga is een sterke competitie; veel van mijn teamgenoten van het Canadese team hebben dat bevestigd. Ik heb enorm veel zin om te spelen voor de club en de supporters.”

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Kajami-Keane toegevoegd aan WK voorselectie Canada | Basketbalnieuws

  2. Pingback: Kaza Kajami-Keane officieel naar WK Basketbal | Basketbalnieuws

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Nieuws

%d bloggers liken dit: