Connect with us

NBA

LeBron James en Giannis Antetokounmpo captains All Star Game 2019.

Vannacht zijn de captains en starters van de NBA All Star Game 2019 bekend gemaakt. LeBron James (LA Lakers) en Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks) zijn gekozen tot captains van de teams.

LeBron James kreeg met 4.6 miljoen stemmen het hoogste aantal en zal daarom dus captain zijn van het westen. Verder werden van het westen Kevin Durant, Stephen Curry (beide Golden State Warriors), Paul George (OKC Thunder) en James Harden (Houston Rockets) zijn gekozen tot starter.

In het oosten zijn, naast Antetokounmpo, Kawhi Leonard (Toronto Raptors), Joel Embiid (Philadelphia 76ers), Kyrie Irving (Boston Celtics) en Kemba Walker (Charlotte Hornets) zijn de starters.
Dit betekend dat Kemba Walker in zijn thuishaven starter zal zijn in de All-Star Game.
De meest opvallende naam die hier ontbreekt is Anthony Davis. De ster van New Orleans speelt een erg sterk seizoen, maar ziet dat niet beloond worden met een plaats in de basis vijf.

De spelers zijn gekozen door het publiek (50% van de stemmen), de medespelers (25%) en journalisten (25%). Als het aan het publiek gelegen had waren Luka Doncic (Dallas Mavericks) en Derrick Rose (Minnesota Timberwolves) gekozen in plaats van James Harden, die derde eindigde bij de guards en Paul George. Toch zorgden de stemmen van de media en spelers er uiteindelijk voor dat de regerend MVP toch een basisplaats kreeg.

De reserves zullen volgende week bekend worden gemaakt, op 1 februari om 01:00 ’s nachts. Ook zullen dan de beide coaches voor de All-Star game bekend gemaakt worden.

Net als vorig jaar zal de NBA All Star Game niet gespeeld worden tussen oost en west, maar door teams die samengesteld worden door de captains.
Dit zal live op televisie gebeuren op vrijdag 8 februari om 01:00 ’s nachts.

De 68e NBA All Star Game zal zondag 17 februari worden gespeeld in Charlotte, North Carolina.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in NBA

%d bloggers liken dit: