Connect with us

Zeeuw en Zeeuw Feyenoord Basketbal

Mack Bruining volgende aanwinst Feyenoord Basketbal

Mack Bruining (22) komt van Apollo Amsterdam over naar Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball. De geboren Rotterdammer speelde in zijn vroege tienerjaren al bij Rotterdam Basketbal. Na een korte periode bij het Rijswijkse Lokomotief vertrok hij op zijn vijftiende naar Rode Ster Belgrado, waar hij drie jaar speelde.

Op zijn 18e kwam Bruining terug naar Nederland waar hij zich aansloot bij Apollo Amsterdam. Hij speelde daar vier seizoenen als back-up pointguard. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 5 speelminuten, afgelopen seizoen waren dat er al gemiddeld 22. Hij scoorde daarin gemiddeld 7 punten.

Bruining zegt over zijn overgang naar Rotterdam: “Ik vind het een eer om mijn eigen stad te vertegenwoordigen, ik heb er ongelooflijk veel zin in.” 

Bij het team van Toon van Helfteren komt hij als pointguard achter de Amerikaan Pookie Powell. Van Helfteren daarover: “Ik vind dat Mack zich het afgelopen jaar goed ontwikkeld heeft en ik verwacht dat hij nog verder kan groeien. Daarbij is het natuurlijk leuk dat er weer een Rotterdammer aansluit.”

[player_statistics 1082]

Click to comment

Geef een reactie

More in Zeeuw en Zeeuw Feyenoord Basketbal

%d bloggers liken dit: