Connect with us

Basketball Bundesliga

Marco van den Berg keert terug bij Gladiators Trier

Van Den Berg in 2010 | Bron: Flickr / Jos @ FPS-Groningen

Marco van den Berg maakte twee weken geleden bekend te stoppen bij de Orange Lions Academy om weer hoofdtrainer te worden in het buitenland. Vandaag maakte de het Duitse Gladiators Trier bekend dat de 54-jarige coach weer terugkomt op het oude nest. Van den Berg tekende een drie-jarig contract.

“Ik ben heel blij hier weer te zijn”, liet Van den Berg weten in het persbericht van de club. “Ik heb hier in Trier veel succes gehad en kijk er naar uit om in deze uitdagende situatie weer voor deze speciale club te werken”, vervolgde de 54-jarige.

Van den Berg stond van 2015 tot 2018 al aan het roer bij de club uit Trier, toen wist hij zich ieder jaar te kwalificeren de Play-offs. 

Van den Berg begon twee jaar geleden als coach bij de Orange Lions Academy, waar hij nog een contract voor twee jaar had, maar is tot de conclusie gekomen dat de rol als hoofd van de talentenopleiding hem niet goed genoeg past.

Het is nog niet duidelijk wanneer van den Berg precies zijn eerste trainingssessie zal houden in de Trier-arena. Desondanks zal zijn contract per 1 juli 2020 ingaan.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Basketball Bundesliga

%d bloggers liken dit: