Connect with us

ZZ Leiden

Marijn Ververs tekent voor twee seizoenen bij ZZ Leiden

Marijn Ververs blijft bij Zorg en Zekerheid Leiden. De 21-jarige guard zette vandaag zijn handtekening onder een contract dat hem de komende twee seizoenen aan Zorg en Zekerheid Leiden Basketball verbindt.

Marijn Ververs (geboren op 17 september 1998) heeft er al weer vier seizoenen bij de hoofdmacht van Zorg en Zekerheid Leiden op zitten. De voormalige jeugdinternational, die op zeer jonge leeftijd al lid werd van BS Leiden, werd in 2015 al door coach Eddy Casteels aan de trainingsgroep toegevoegd. Een jaar later maakte Ververs onder Paul Vervaeck zijn debuut in het eerste team van Zorg en Zekerheid Leiden.

In de afgelopen vier seizoenen is Ververs een steeds belangrijkere schakel geworden van het vlaggenschip van Zorg en Zekerheid Leiden. Afgelopen seizoen ontpopte Ververs zich tot een vaste waarde met meer dan 20 minuten speeltijd per wedstrijd. Hij bracht rust in de aanval en extra gedrevenheid in de verdediging.

“Natuurlijk ben ik blij dat Marijn bijgetekend heeft”, stelt Geert Hammink, de nieuwe coach van Zorg en Zekerheid Leiden. “Ik ben gecharmeerd van hoe hij het spel benadert. Marijn heeft misschien zijn beste seizoen achter de rug en ik ben ervan overtuigd dat we samen naar nog meer gaan werken.”

In de komende weken gaan Geert Hammink en de technische staf verder met het invullen van de selectie van Zorg en Zekerheid Leiden voor het seizoen 2020-2021. Naast Marijn Ververs maakt ook Worthy de Jong weer deel uit van deze selectie. De international werd eerder voor drie seizoenen vastgelegd.

Bron: BasketballLeague.nl

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in ZZ Leiden

%d bloggers liken dit: