Connect with us

Zeeuw en Zeeuw Feyenoord Basketbal

Michael kok stopt met professioneel basketbal

Zeeuw en Zeeuw Feyenoord Basketbal heeft vandaag aangekondigd dat Michael Kok zal stoppen bij de club.

De Rotterdammer gaat zich nu richten op zijn maatschappelijke loopbaan. Heel binnenkort rondt hij zijn hbo-studie bedrijfseconomie af. “Het zal wennen worden, zonder trainen, zonder dat dagelijkse ritme, zonder de gezelligheid met de jongens, zonder het werken aan een teamprestatie,” zegt Kok, “maar de dag zou een keer komen en nu lijkt het me het juiste moment.”

Kok speelde als sinds hij zeven jaar was voor de club en speelde de afgelopen 22 jaar voor geen enkele andere vereniging. Sinds het seizoen 2012-2013 speelde hij op het hoogste niveau.

Het afgelopen seizoen kwam kok tot 20 wedstrijden (4 basisplaatsen), waarin hij gemiddeldes had van 1.65 punten, 1 rebound en 0.8 assists in gemiddeld 14 minuten.

Door de plotselinge stop vanwege de Coronapandemie eindigt de basketbalcarrière van Kok abrupt. Afscheid nemen bij een play-offwedstrijd is er niet van gekomen, maar daar zal de vereniging het niet bij laten zo staat in het persbericht. Zodra er weer mogelijkheden zijn, hopelijk in de aanloop naar de komende competitie, organiseert de club een afscheidswedstrijd.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Zeeuw en Zeeuw Feyenoord Basketbal

%d bloggers liken dit: