Connect with us

NBA

NBA All-Star starters bekend

Vannacht zijn de captains en starters van de NBA All Star Game 2020 bekend gemaakt. LeBron James (LA Lakers) en Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks) zijn gekozen tot captains van de teams.

LeBron James kreeg met 6.3 miljoen stemmen het hoogste aantal en zal daarom dus captain zijn van het westen. Verder werden van het westen Anthony Davis (eveneens LA Lakers), Kawhi Leonard (LA Clippers), Luka Dončić (Dallas Mavericks) en James Harden (Houston Rockets) gekozen tot starter.

Afbeelding

In het oosten zijn, naast Antetokounmpo, Paskal Siakam (Toronto Raptors), Joel Embiid (Philadelphia 76ers), Kemba Walker (Boston Celtics) en Trae Young (Charlotte Hornets) zijn de starters.

Afbeelding

Er staan tussen deze tien spelers een aantal opvallende namen. Luka Dončić en Trae Young werden voor elkaar geruild in 2018 en waren vorig seizoen de nummers één (Dončić) en twee (Young) in de Rookie van het Jaar verkiezing. Daarnaast zal ook de Most Improved Player van het afgelopen seizoen, Pascal Siakam, in de basis starten.

De spelers zijn gekozen door het publiek (50% van de stemmen), de medespelers (25%) en journalisten (25%). De uitslag hiervan zal bepalen welke spelers er uiteindelijk starten spelen in de All-Star Game, maar de 14 reserves (zeven voor ieder team) zullen gekozen worden door NBA coaches.

Net als vorig seizoen zullen de teams die uiteindelijk op het veld komen te staan gekozen worden door beide captains. Volgende week zullen captains LeBron James en Giannis Antetokounmpo om de beurt spelers kiezen en zo hun eigen team samenstellen voor de All-Star Game.

De reserves zullen volgende week bekend worden gemaakt. Ook zullen dan de beide coaches voor de All-Star game bekend gemaakt worden.

De 69e NBA All Star Game zal zondag 16 februari worden gespeeld in het United Center in Chicago.

1 Comment

1 Comment

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    More in NBA