Connect with us

NBA

NBA Play-offs: Alle matchups

Foto: Twitter / @NBA

Na een spannende slotfase van het reguliere seizoen is het dan nu eindelijke toch zo ver: de NBA Play-offs gaan van start.

Doordat dinsdagnacht de Detroit Pistons, Orlando Magic en Brooklyn Nets wisten te winnen hebben die teams hun plek veiliggesteld en zijn er in het oosten geen wisselingen meer gekomen in de ranglijst, terwijl het daar nog tot de laatste speeldag spannend was.

In het westen was de spanning al een tijdje weg. Oklahoma City was daar al zeker van de 6e plaats, terwijl de Spurs en de Clippers de zevende en achtste plaats al veiliggesteld hadden. Toch was er nog mogelijkheid tot wisselingen bij de plekken 2 t/m 4. De Rockets hadden geen wedstrijd, dus die moesten afwachten. Even leek het er op dat ze, doordat Denver flink achter stond in het vierde kwart, de nummer twee zouden worden, maar door twee comebacks van Portland en Denver kregen de mannen uit Houston uiteindelijk de vierde plek toebedeeld.

De volgende series zullen zaterdag & zondag van start gaan:


WestenOosten
ThuisUitThuisUit
Golden State WarriorsLA ClippersMilwaukee BucksDetroit Pistons
Denver NuggetsSan Antonio SpursToronto RaptorsOrlando Magic
Portland TrailblazersOKC ThunderPhiladelphia 76ersBrooklyn Nets
Houston RocketsUtah JazzBoston CelticsIndiana Pacers

Het is nog niet exact duidelijk welke wedstrijden er uitgezonden gaan worden op Ziggo Sport, maar zeer waarschijnlijk zullen dit de eerste wedstrijden zijn van de serie Brooklyn Nets tegen de Philadelphia 76ers en de eerste wedstrijd tussen de Oklahoma City Thunder en Portland Trailblazers.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in NBA

%d bloggers liken dit: