Connect with us

Heroes Den Bosch

New Heroes haalt opnieuw Amerikaanse versterking

New Heroes heeft in Henry Caruso (1.93) haar nieuwe combo-forward gevonden. De 24-jarige Amerikaan is de tweede versterking voor de selectie van head coach Jean-Marc Jaumin. Met zijn sterke verdedigende én aanvallende skills is Henry gedurende de wedstrijd constant dreigend aan beide kanten van het veld. De Amerikaan, die in zijn college jaren uitkwam voor Princeton (en daar samen speelde met Steven Cook) en Santa Clara, staat bekend om zijn atletische vermogen.

Met Princeton speelde Caruso in de Ivy League, een competitie van acht prestigieuze scholen die bekend staan om hun academische uitmuntendheid. Bijzonder is dat Caruso in zijn derde jaar bij Princeton werd geselecteerd voor het first-team ‘All-Ivy League’, waarmee hij dus behoorde tot de beste vijf spelers van deze competitie.

Geweldige ‘feel for the game’

“Met Henry hebben we een speler vastgelegd waar we erg veel plezier aan hopen te gaan beleven. Hij is een ‘allround team player’ met scorend vermogen en een geweldige feel for the game”, vertelt technisch manager Roel van de Graaf. Hij vervolgt: “Ik weet zeker dat niet alleen het team en de coach, maar ook de fans enorm kunnen genieten van zijn spel.”

Whatever it takes

Over zijn aanstaande seizoen in Den Bosch vertelt Henry: “Ik heb een ‘whatever it takes’ mentaliteit. Ik kom naar Nederland om samen met mijn teamgenoten en coach het best mogelijke neer te zetten en deel uit te maken van de winnende cultuur. Van Steven (Cook red.) heb ik gehoord dat de faciliteiten  top zijn. Vanaf de eerste dag wil ik volledig onderdeel zijn van het basketball in Den Bosch en hoop ik de fans blij te kunnen maken.”

Caruso is de tweede nieuwe speler van New Heroes. Voor een overzicht van alle transfers in de Dutch Basketball League klik hier.

[player_list 17690]

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Heroes Den Bosch

%d bloggers liken dit: