Connect with us

Basketball Champions League

Officieel: Trevor Thompson naar Telenet Giants Antwerpen

Bron: FIBA.Basketball / Championsleague.basketball

Eerder was het al een vermoeden, maar nu is het officieel: Trevor Thompson gaat naar Telenet Giants Antwerpen. De voormalige speler van Sharks Antibes en Santa Cruz Warriors heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen.

Jae’sean Tate, huidige speler van de Giants, speelde nog college samen met Thompson bij Ohio State. In 2015-16 en 2016-17 waren de twee teamgenoten bij het team uit Columbus.

De 2.13m lange center speelde aan het begin van dit seizoen voor Antibes Sharks in de Franse hoogste divisie, maar raakte daar na 6 wedstrijden geblesseerd. De club besloot daarop een vervanger in te vliegen voor de center. Hierdoor bleek Thompson bij zijn terugkeer onnodig en kon hij uitkijken naar een andere club.

In de Franse competitie had Thompson statistieken van 15 minuten, 9.5 punten (100% 3pt op 3 pogingen in totaal) 5.3 rebounds gemiddeld.

Voordat Thompson in Frankrijk kwam speelde hij in het seizoen 2017-2018 voor de Santa Cruz Warriors, het NBA G League team van de Golden State Warriors. Voor dit team speelde de Amerikaan 38 wedstrijden (2 basisplaatsen), waarin hij in gemiddeld 11 minuten tot de volgende statistieken kwam:
5 punten, 4 rebounds, 0.5 assists.

Highlights van Thompson voor de Santa Cruz Warriors in een wedstrijd tegen
Northern Arizona Suns

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Basketball Champions League

%d bloggers liken dit: