Connect with us

Euromillions Basketball League

Ook Moses Kingsley vertrekt bij Antwerpen

Foto: FIBA.Basketball / Championsleague.Basketball

Zojuist is bekendgemaakt dat Moses Kingsley heeft getekend bij het Griekse Peristeri B.C, club waar voormalig Donar Groningen speler Jordan Callahan naar toe ging toen hij weg moest uit Groningen.

De Telenet Giants Antwerpen presteerden goed in binnen- en buitenland; ze werden derde in de Basketball Champions League, pakten de Belgische beker ten koste van Antwerpen en bereikten de finale van de playoffs.

Moses Kingsley heeft zich hiermee in de schijnwerpers gespeeld. De Amerikaan haalde in de Belgische competitie gemiddeldes van 7.5 punten en 5.3 rebounds per wedstrijd.

Slachtoffer van het eigen succes

Het succes dat Antwerpen had in de Basketball Champions League, zorgt voor een ware leegloop. Nadat eerst sportief directeur Leo de Rycke en coach Roel Moors al vertrokken naar Brose Bamberg, trok ook point-guard Paris Lee naar de Duitse bekerwinnaar. Daarna maakte ook Ismaël Bako zijn nieuwe werkgever bekend: hij trekt naar ASVEL, dat uitkomt in de hoogste europese competitie: de EuroLeague.

Hierdoor blijft van de basis van de ploeg van het afgelopen seizoen weinig over en zal er volgend seizoen een nieuw geraamte moeten worden opgebouwd.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Euromillions Basketball League

%d bloggers liken dit: