Connect with us

NBA

Porzingis getrade naar Dallas

Bron: FIBA.Basketball

ESPN-journalist Adrian Wojnarowski weet te melden dat New York Knicks superster Kristaps Porzingis verhandeld is. In een ruil met de Dallas Mavericks is hij samen met twee teamgenoten geruild is naar het team uit Texas.

In ruil voor Porzingis stuurt Dallas DeAndre Jordan, Wesley Matthews en Dennis Smith Jr. naar New York. Eventueel zouden hier later nog draft picks bij kunnen komen in de uiteindelijke deal. Jordan en Matthews hebben beide een contract tot aankomende zomer. Hierdoor zal New York aankomende zomer een ruimte hebben van 74.8 miljoen om free agents aan te trekken.

Tweet waarin Adrian Wojnarowski melding maakt van de ruil

Porzingis kan aankomende zomer een restricted free agent worden.

Al jaren botert het niet tussen het management van de Knicks en Porzingis en dit bereikte donderdag het toppunt. De superster uit Letland uitte zijn onvrede over de richting waarin het team gaat en zijn toekomst binnen de organisatie.

Sinds Porzingis vorig jaar geblesseerd raakte aan zijn knie hebben de Knicks het moeilijk. Tot nu toe wisten ze dit seizoen maar 10 van de 50 wedstrijden te winnen.

Voor zijn blessure vorig jaar haalde Porzingis gemiddelde statistieken van 22.7 punten (persoonlijk record), 6.6 rebounds en 2.4 blocks per wedstrijd.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in NBA

%d bloggers liken dit: