Connect with us

FIBA Europe Cup

Preview Europe Cup: Tweede kwartfinales

Dinsdag en woensdagavond gaat de Fiba Europe cup verder met de tweede wedstrijden van de kwartfinale. In deze kwartfinales staan een Hongaarse, Israëlische, Belgische, Deense, Duitse, Turkse en twee Italiaanse clubs.

Alba Fehervar – Unet Holon
Dinsdagavond om 18:00 neemt het Hongaarse Alba Fehervar het op tegen het Israëlische Unet Holon. De heenwedstrijd in Israël eindigde in een 96-63 overwinning in het voordeel van Unet Holon. De thuisploeg zal dus een achterstand van 32 punten goed moeten maken om nog kans te maken op de beker. Livestream en stats zijn hier te vinden.

S. Oliver Würzburg – Bakken Bears

Woensdagavond om 19:00 zullen het Duits Würzburg en het Deense Bakken Bears beginnen aan hun wedstrijd om de halve finale te bereiken. Dit zal een zeer spannende wedstrijd worden aangezien de eerste wedstrijd in 76-75 eindigde voor Bakken Bears. Ook van deze wedstrijd zijn livestream en stats beschikbaar.

Dinamo Sassari – Pinar Karsiyaka
Woensdagavond om 20:30 begint in Italië de wedstrijd tussen Dinamo Sassari en Pinar Karsiyaka. De Italianen, die in de vorige ronde ZZ Leiden uitschakelde, won afgelopen week in Turkije met 68-87 en heeft dus een goede uitgangspositie weten te bemachtigen. Hier zijn de livestream en stats te vinden.

Pallacanestro Varese – Filou Oostende
Ook deze wedstrijd zal woensdagavond om 20:30 in Italië beginnen. De eerste wedstrijd in België werd door Varese gewonnen met 70-73. Beide teams zijn bekenden van Donar, Varese speelde in de tweede groepsfase tegen de Groningers en wonnen in Groningen en verloren in eigen huis. Oostende speelde in Groningen gelijk en hield thuis de punten door te winnen. De Belgen hebben maandag een nieuwe speler aan hun selectie toegevoegd, maar hij mag niet uitkomen in de Fiba Europe Cup.Hier is een livestream en stats te vinden.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in FIBA Europe Cup

%d bloggers liken dit: