Connect with us

Basketball Bundesliga

Roel Moors naar Bamberg

Bron: FIBA.Basketball / Championsleague.basketball

Voormalig Telenet Giants Antwerp hoofdcoach Roel Moors heeft zijn nieuwe werkgever bekend gemaakt. Met ingang van volgend seizoen zal hij aan het roer staan bij bundesliga club Brose Bamberg.

Nadat de sportief directeur van Antwerpen, Leo de Rycke, eerder al een contract tekende bij de club uit Bamberg was het een publiek geheim dat Moors dezelfde weg zou bewandelen. Moors tekent een twee-jarig contract bij de winnaar van de Duitse beker.

Met de Giants wist Moors in 4 seizoenen tweemaal de Belgische beker te winnen en tweemaal de finale om het landskampioenschap te bereiken. Daarnaast haalde Antwerpen in het afgelopen seizoen onder leiding van Moors de derde plaats in de Basketball Champions League, waar het in de troostfinale de nieuwe werkgever van Moors, Brose Bamberg, wist te verslaan met 72 – 58.

Afgelopen maandag maakte Antwerpen al bekend dat Moors de club zou gaan verlaten en dat de assistent van het afgelopen seizoen, Christophe Beghin, doorgeschoven gaat worden en volgend jaar hoofdcoach zal zijn.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Ismaël Bako van Antwerpen naar EuroLeague | Basketbalnieuws

  2. Pingback: Ook Moses Kingsley vertrekt bij Antwerpen | Basketbalnieuws

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Basketball Bundesliga

%d bloggers liken dit: