Connect with us

Dutch Basketball League

SD Sportswear nieuwe kledingpartner Landstede Basketbal

De Kledingimporteur SD Sportswear heeft een contract getekend met Landstede Basketbal dat ze de volgende vier seizoenen kledingleverancier van alle teams van Landstede Basketbal en CSE Landstede Basketbal maakt.

Het bedrijf uit Harderwijk is officieel importeur van Acerbis Sport, een Italiaans kledingmerk. Voor dit merk heeft het bedrijf verschillende succesvolle samenwerkingen, voor onder andere de verkoop van merchandise, met bijvoorbeeld voetbalclub Heracles Almelo. Eigenaar Burns Deinum heeft zich de afgelopen tijd gericht op het uitbrengen van een basketballijn. Nadat al verschillende amateurverenigingen uit de regio speelden in de kleding van het Italiaanse merk zocht Deinum een regionaal aansprekende partner. Deze partner vond hij dus uiteindelijk in Landstede Basketbal.

“Wij willen een state-of-art nieuwe kledinglijn ontwikkelen voor Landstede Basketbal. Inmiddels hebben wij al een aantal concepten uitgewerkt”

Burns Deinum – eigenaar SD Sportswear

De nieuwe kledingsponsor gaat zich meer richten op de supporters. Deinum laat weten dat supporters en sponsoren kunnen meebeslissen over de uiteindelijke tenues waar de Zwolse club zijn uit- en thuiswedstrijden in het seizoen 2019-2020 in zal spelen. Ook zal er een webshop komen met een uitgebreid merchandising aanbod.

“Wij kijken vooruit naar een prettige en vooral succesvolle samenwerking”, aldus Burns Deinum, die tot slot benadrukt dat SD Sportswear ook graag iets wil betekenen voor de partnerclubs van Landstede Basketbal.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Dutch Basketball League

%d bloggers liken dit: