Connect with us

Landstede Basketbal

Sherron Dorsey-Walker tekent bij in Zwolle

In navolging van Noah Dahlman heeft ook Sherron Dorsey-Walker zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Landstede Basketbal. De 26-jarige Amerikaan speelt sinds de zomer van 2017 in Zwolse dienst en was het afgelopen seizoen een vaste waarde in de kampioensploeg. “Wij zijn zeer blij dat Sherron voor ons blijft spelen”, reageert Landstede Basketbal-manager Adriaan van Bergen.

Met Sherron Dorsey-Walker in de ploeg wist Landstede Basketbal het afgelopen seizoen voor het eerst in de clubhistorie landskampioen te worden. De 1.94 meter lange guard/forward vervulde onder meer in de play-offs een belangrijke rol in het succesteam van coach Herman van den Belt. “Sherron heeft het afgelopen seizoen zeker in de play-offs zijn kwaliteiten getoond en mede dankzij zijn inbreng pakten wij onze eerste grote prijs”, stelt Van Bergen, die er alle vertrouwen in heeft dat Sherron Dorsey-Walker het komende jaar blijft doorgroeien als basketballer. “Net als voor Noah wordt het voor Sherron zijn derde seizoen in Zwolle, dus het moge duidelijk zijn dat deze twee Amerikanen zich verbonden voelen met de club.”

Dorsey-Walker speelde het afgelopen seizoen 40 wedstrijden voor Landstede Basketbal, waarin hij gemiddeld 13.3 punten maakte (34% 3pt) en 3.1 rebounds pakte.

Dorsey-Walker is de tweede vastgelegde Amerikaan van Landstede Basketbal. Voor een overzicht van alle transfers in de Dutch Basketball League klik hier.

[player_list 17689]

Click to comment

Geef een reactie

More in Landstede Basketbal

%d bloggers liken dit: