Connect with us

Nieuws

Sherron Dorsey-Walker vertrekt naar Polen

Sherron Dorsey-Walker vertrekt bij Landstede Hammers. Volgend seizoen zal de Amerikaan uitkomen voor het Poolse MKS Start Lublin, afgelopen seizoen samen met Anwil de nummer twee van de Poolse competitie.

Dorsey-Walker speelde de afgelopen jaren voor Landstede Hammers . Hij kwam in juli 2017 naar het team uit Zwolle en wist voor het begin van dat seizoen al zijn eerste prijs te winnen: de Nederlandse Basketball Supercup. In zijn rookie-seizoen scoorde Dorsey-Walker gemiddeld 11,8 punten per wedstrijd. In het seizoen 2018-19 scoorde Sherron gemiddeld 13,6 punten per wedstrijd en was hij belangrijk onderdeel van het behalen van het eerste lamdskampioenschap in de geschiedenis van de Zwolse formatie. De Amerikaanse schutter en Landstede wonnen aan het begin van het seizoen 2019-20 hun tweede Supercup-titel. Toen het seizoen 19/20 onderbroken werd door het coronavirus stonden de Hammers op de eerste plaats van de ranglijst.

In het afgelopen seizoen had de Amerikaan gemiddeldes van 12,4 punten, 2,4 assists, 2,6 rebounds en 1,2 steals. Dorsey-Walker speelde met Landstede ook in de FIBA Europe Cup, waar hij de volgende statistieken had: 16.7ppg, 4rpg, 2.7apg, 1.9spg.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Nieuws