Connect with us

Euromillions Basketball League

T.J. Williams van Oostende naar Israël

TJ Williams vertrekt bij Filou Oostende. De Amerikaanse pointguard zal volgend seizoen uitkomen voor het Israëlische Hapoel Beer Sheva.

Afgelopen seizoen speelde 3 wedstrijden in de fiba Europe cup, waarin hij gemiddeld 13 punten, 2.7 rebounds en 1.7 assists had. In de Belgische competitie speelde hij 34 wedstrijden waarin hij 10.8 punten, 2.2 rebounds en 3.1 assists per wedstrijd had. In de Basketball Champions League speelde hij 12 wedstrijden, waarin hij gemiddeld 12.6 punten, 2.8 rebounds en 2.3 assists op zijn naam had.

Met zijn team won hij de Belgische supercup en het kampioenschap en was hij runner up in de beker. In Europa werd hij met zijn team na de groepsfase van de Basketball Champions League uitgeschakeld, waarna ze doorstroomden naar de Fiba Europe Cup. Hierin versloegen ze Donar Groningen, maar werden ze door Varese uitgeschakeld in de kwartfinale.

Voordat hij het afgelopen seizoen in Oostende speelde, speelde hij in de NBA G League en professioneel in de NBA bij de Charlotte Hornets.

Hapoel Beer Sheeva verloor afgelopen seizoen in de kwartfinale van de playoffs met 3-0 van Jerusalem.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Euromillions Basketball League

%d bloggers liken dit: