Connect with us

Euromillions Basketball League

Telenet Giants Antwerpen heeft vervanger voor Paris Lee binnen

De Amerikaanse point guard Tramaine Isabell zal het team van Telenet Giants Antwerpen de komende twee seizoenen versterken.

De club omschrijft Isabell als een echte floor leader met een hoog basketbal-IQ en spelinzicht. Hij zal als rookie zijn professionele basketbalcarrière beginnen bij Telenet Giants Antwerp.

In college kwam de in Seattle geboren point-guard uit voor Missouri, Drexel (21 pts, 7.5 reb, 3.4 ast) en Saint Louis (senior year: 13.7 pts, 4.1 reb, 3.6 ast). Hij werd afgelopen seizoen verkozen tot Most Outstanding Player of the Atlantic 10 Conference en opgenomen in het Atlantic 10 All-Championship Team. De afgelopen weken speelde Tramaine voor de LA Clippers in de NBA Summer League.

Isabell zal Paris Lee moeten proberen te vervangen. De Amerikaanse guard speelde de afgelopen twee seizoenen bij de club uit Antwerpen en loodste zijn team in het afgelopen seizoen naar de derde plaats in de Basketball Champions League. Met deze prestatie wist hij een transfer naar Brose Bamberg, spelend in de Duitse Bundesliga, af te dwingen

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Euromillions Basketball League

%d bloggers liken dit: