Connect with us

Den Helder Suns

Thibault Vanderhaegen blijft Den Helder Suns trouw

Foto: Den Helder Suns

Thibault Vanderhaegen heeft een contract ondertekend voor een tweede seizoen bij Den Helder SUNS. De Belgische forward kwam afgelopen seizoen over van Filou Oostende en maakte in zijn eerste seizoen bij Den Helder SUNS een goede ontwikkeling door. “Naarmate het seizoen vorderde kwamen de kwaliteiten van Thibault steeds meer bovendrijven”, aldus hoofdcoach Peter van Noord die afgelopen vrijdag zelf een verbintenis signeerde voor een extra seizoen aan het Marsdiep.

“Thibault kan op beide forward posities uit de voeten, traint en speelt hard en is daarnaast zeer atletisch. Hij moet aan zijn outside schot blijven werken om nog meer dreiging te gaan krijgen in de aanval. Hij is pas 21 jaar en heeft veel potentie om door te groeien. Met zijn 204 cm en mobiliteit is hij multifunctioneel inzetbaar”, meent Van Noord.

Thibault Vanderhaegen kwam afgelopen seizoen 33 duels in actie en miste de slotduels, inclusief play-offs, door een enkelblessure waarvan hij momenteel hij momenteel herstelt. In 20.2 minuten gemiddeld kwam hij tot 5,5 punten (57,6% 2-pts, 27,6% 3-pts en 67,5% vrije worpen) en 3,9 rebounds.

Tekst & Foto: Den Helder Suns

2 Comments

2 Comments

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    More in Den Helder Suns

    %d bloggers liken dit: