Connect with us

Aris Leeuwarden

Tim Hoeve en Sjoerd Koopmans blijven bij Aris

Tim Hoeve en Sjoerd Koopmans spelen ook komend seizoen voor Aris Leeuwarden. Beide spelers verlengden hun contract voor een jaar.

Voor Hoeve (22), 1.96 meter lange guard, was het afgelopen seizoen na zeven duels al voorbij. Hij scheurde, tegen zijn oude club Donar, de voorste kruisband in zijn rechterknie. Tim bleef nauw betrokken bij het team. Hij heeft hard gewerkt aan zijn revalidatie en maakt komend seizoen zijn comeback op het veld.

Voor Sjoerd Koopmans (22) wordt het zijn derde seizoen bij Aris, daarvoor kwam ook hij uit voor Donar. Hij is uitgegroeid tot een belangrijke vaste waarde voor de Leeuwarder Eredivisiebasketbalclub.

Hoofdcoach Ferried Naciri is blij met de contractverlengingen: “In een groeiproces is het erg belangrijk om de juiste mensen samen te houden. Daarom ben ik erg blij dat zowel Sjoerd als Tim een extra jaar deel uitmaken van Aris. Sjoerd geeft ons volwassenheid en stabiliteit die we erg nodig hebben en met Tim krijgen we opnieuw de extra creativiteit die we bij de start van afgelopen seizoen hebben kunnen meemaken van hem.”

Ook Reinder Brandsma, Torben Tönjann en Björn de Vries bleven de club trouw. Het aantal contractspelers komt daarmee tot nu toe op vijf.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Aris Leeuwarden