Connect with us

Aris Leeuwarden

Tony van den Bosch naar Okapi Aalstar

Crelan Okapi Aalstar maakt vandaag op haar website bekend dat Tony van den Bosch, op dit moment nog coach bij Aris Leeuwarden, per direct de overstap maakt naar Aalst.

Nadat Jean Marc Jaumin vorige week de club verliet vanwege tegenvallende resultaten, maakt de club dus nu bekend dat Van den Bosch, die eigenlijk pas na dit seizoen zou vertrekken bij Aris Leeuwarden, per direct aan de coachingstaff is toegevoegd en vanaf heden ook zal fungeren als technisch adviseur van de sportieve staff.

Er was al bekend dat Van den Bosch na dit seizoen zou vertrekken om persoonlijke redenen. Hij had voor volgend seizoen al een contract aangeboden gekregen als technisch directeur bij de club als Aalst, maar door het vertrek van Jaumin begint hij eerder bij de Belgische club

Direct na het verslag van Jaumin wist de club uit Aalst nog wel te winnen van HUBO Limburg United, maar de twee volgende wedstrijden tegen Basic-Fit Brussels gingen verloren.

Van den Bosch was al eerder coach van Aalst. In 1993 was hij al coach, waarna hij via Oostende, Houthalen, Antwerpen, Wevelgem naar Leeuwarden kwam.

De Belgische club hoopt met van den Bosch de laatste twaalf wedstrijden van het seizoen met zo veel mogelijk winstpartijen af te kunnen sluiten. Van den Bosch zal worden bijgestaan door Jean Colinet en Kevin Verhulst.

Bij Aris Leeuwarden zal assistent-coach Anne van Dijk de taken van Van den Bosch tijdelijk overnemen, totdat het bestuur een nieuwe oplossing heeft gevonden voor de situatie.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Anne van Dijk rest van het seizoen hoofdcoach bij Aris Leeuwarden | Basketbalnieuws

Geef een reactie

More in Aris Leeuwarden

%d bloggers liken dit: