Connect with us

Apollo Amsterdam

Transfer: Max van Schaik naar New Heroes

Max van Schaik, voormalig speler van onder andere Apollo Amsterdam, Gasterra Flames en Den Helder Kings, heeft een contract getekend voor één maand bij New Heroes Basketball Den Bosch, om de geblesseerde Stefan Wessels (tijdelijk) te vervangen. Het contract zal, zo communiceert de club, als het van beide zeiden bevalt worden omgezet in een contract tot het einde van het seizoen.

“Met de blessure van Stefan Wessels én het drukke programma van de komende weken moet je als topclub altijd oog hebben voor versterking. Wanneer vervolgens een speler met het profiel van Max beschikbaar is, moet je daarop handelen. Met zijn kennis van de competitie, ervaring, lengte én goede driepuntschot zal hij de komende tijd zeker van waarde zijn. Er wacht ons een lang en belangrijk seizoen dus we kijken ook zeker verder dan deze periode.” – Ivica Skelin

De forward zegt erg uit te kijken naar zijn try-out van een maand:

“Ik ben gretig mij de komende weken te bewijzen. Ik ken de competitie en zal ervoor zorgen dat ik er meteen sta. Het stemt mij trots dat ik mij bij een topclub als New Heroes Basketball mag bewijzen en zal er alles aan doen om het niet bij één maand te laten…”

Zoals het nu lijkt zal Van Schaik aanstaande zaterdag debuteren in de uitwedstrijd tegen Apollo Amsterdam, de club waar hij de afgelopen drie seizoenen onder contract stond. Dit zal dus in alle opzichten een bijzonder duel worden voor Van Schaik.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Apollo Amsterdam

%d bloggers liken dit: