Connect with us

Euromillions Basketball League

Trevor Thompson naar Antwerp Giants?

Bron: FIBA.Basketball / Championsleague.basketball

Zeer waarschijnlijk heeft Telenet Giants Antwerp zijn vervanger voor Landen Lucas binnen. Direct nadat bekend werd dat Lucas niet door de medische keuring was gekomen werd al bekend gemaakt dat er een nieuwe vervanger was gevonden.

Deze vervanger lijkt te komen in de persoon van Trevor Thompson. De 24-jarige Amerikaan is nog een aantal centimeters langer dan Lucas, 2.13m tegenover 2.08m.

Schermafbeelding Instagram Stories Trevor Thompson

Thompson liet via Instagram Stories (zie afbeelding) weten in Antwerpen aangekomen te zijn. Daarnaast is de club begonnen Thompson te volgen via Twitter. Maar ondanks deze twee aanwijzingen heeft de club nog niks officieel bekend gemaakt.

Aan het begin van dit seizoen speelde Thompson voor Antibes Sharks in de Franse hoogste divisie, maar raakte daar na 6 wedstrijden geblesseerd. De club besloot daarop een vervanger in te vliegen voor de center. Hierdoor bleek Thompson bij zijn terugkeer onnodig en kon hij uitkijken naar een andere club.

In de Franse competitie had Thompson statistieken van 15 minuten, 9.5 punten (100% 3pt op 3 pogingen in totaal) 5.3 rebounds gemiddeld.

Voordat Thompson in Frankrijk kwam speelde hij in het seizoen 2017-2018 voor de Santa Cruz Warriors, het NBA G League team van de Golden State Warriors. Voor dit team speelde de Amerikaan 38 wedstrijden (2 basisplaatsen), waarin hij in gemiddeld 11 minuten tot de volgende statistieken kwam:
5 punten, 4 rebounds, 0.5 assists.

Highlights van Thompson voor de Santa Cruz Warriors in een wedstrijd tegen
Northern Arizona Suns

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Officieel: Trevor Thompson naar Telenet Giants Antwerpen | Basketbalnieuws

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Euromillions Basketball League

%d bloggers liken dit: